Avdelning

Bokning

Connect

Jobba på vår bokningsavdelning

 

Brinner du för att ge det där lilla extra av dig själv varje gång du pratar med eller möter en annan person? Öppnar du kanske dörren till personen som kommer bakom dig oavsett om du jobbar där eller inte?

För att du ska trivas hos oss så är det viktigt att du älskar försäljning och service. Du är flexibel då ingen dag är den andra lik och du är strukturerad. Det är även viktigt att du vågar tänka utanför boxen och att du ser positivt på utmaningar! Vi ser på försäljning som en självklar service mot våra gäster och att vår uppgift är att ge dom en upplevelse utöver det vanligt. Oavsett om det är vännerna, paret eller företaget som skall uppleva oss så erbjuder vi otroligt mycket möjligheter och alltid med varm personlighet.

 

Dagarna hos oss går i snabbt tempo och det är ett otroligt tryck från morgon till kväll där telefonen går varm och tangenterna smattrar. Vi är ett tajt team som hjälper och stöttar varandra och vi älskar att skratta tillsammans! Tillsammans lyfter vi varandra och med varandras stöttning så kommer vi hur långt som helst!

Arbetsplats och kultur

Vi tror att man trivs på sitt arbetsplats när man får vara en del av ett starkt team där alla hjälps åt - alla är lika viktiga! Vi lägger stort fokus på att ta del av kunskapen från personal som jobbar närmast våra gäster - här finns ovärderlig kunskap på hur vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. 

Träning och hälsa ligger oss varmt om hjärtat då det är en del av vår produkt och såklart vill vi att vi "lever vårt varumärke". Vår personal har därför stor tillgång till träning både i huset och i vår vackra företagspark genom olika träningspass, hinderbana, paddel, gym & PT pass men lika viktig del mycket återhämtning i form av yoga, massage och behandlingar.

Att vi dessutom gör det genom våra ledord "att ha roligt på vägen" gör att Sankt Jörgen Park blir en unik arbetsplats!

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park
417 49 Göteborg Vägbeskrivning info@sanktjorgenpark.se +46 31 348 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Sankt Jörgen Park?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sanktjorgenpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor