Avdelning

Spa

Connect

Lugn och ro eller energigivande

På spa jobbar allt från spareceptionister till massörer, hudterapeuter och spavärdar - alla med målet att överträffa våra spagästers förväntningar. En del gäster vill ha en heldag att bara bli ompysslad och få lugn och ro. Någon annan ser det som påfyllnad av energi och vill ha tips på hur användningen av varma/kalla bad kan få igång blodcirkulationen och hur man kan nyttja spa i kombination med träning för bästa effekt.

Här behöver du ha en stor förmåga att utstråla lugn även i de mest stressiga situationer samt förmåga att läsa av gäster för just deras dagsbehov av mottagande.

För att arbeta som hudterapeut eller massör hos oss kräver vi en certifierad utbildning.

Varmt välkommen med din ansökan att bli en av oss på spa.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Vi tror att man trivs på sitt arbetsplats när man får vara en del av ett starkt team där alla hjälps åt - alla är lika viktiga! Vi lägger stort fokus på att ta del av kunskapen från personal som jobbar närmast våra gäster - här finns ovärderlig kunskap på hur vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. 

Träning och hälsa ligger oss varmt om hjärtat då det är en del av vår produkt och såklart vill vi att vi "lever vårt varumärke". Vår personal har därför stor tillgång till träning både i huset och i vår vackra företagspark genom olika träningspass, hinderbana, paddel, gym & PT pass men lika viktig del mycket återhämtning i form av yoga, massage och behandlingar.

Att vi dessutom gör det genom våra ledord "att ha roligt på vägen" gör att Sankt Jörgen Park blir en unik arbetsplats!

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park
417 49 Göteborg Vägbeskrivning info@sanktjorgenpark.se +46 31 348 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Sankt Jörgen Park?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sanktjorgenpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor