Avdelning

Golf Club

Connect

Vi har Göteborgs citynärmaste 18-hålsbana

 

Vår golfbana bjuder på både utmaning och utsikt och våra övernattande gäster har första tee på pitchavstånd. 

Vårt klubbhuset med restaurang och bekvämligheter ligger i direkt anslutning till 1:a tee och 18:e green. Här finns även drivingrange och puttinggreen. 

Teamet som jobbar här är väldigt nära våra ca 1200 medlemmar och en av styrkorna är just det personliga mottagandet både innan och efter gästens golfrunda.

Förutom personalen i klubbhuset har vi även banpersonal ute på golfbanan som ser till att banan alltid är i toppskick! Här är det bra att vara morgonpigg då det mesta av arbetet sker innan första spelare vill slå ut. Gott om frisk luft och härliga arbetskamrater är något du får gott om genom att jobba här!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Vi tror att man trivs på sitt arbetsplats när man får vara en del av ett starkt team där alla hjälps åt - alla är lika viktiga! Vi lägger stort fokus på att ta del av kunskapen från personal som jobbar närmast våra gäster - här finns ovärderlig kunskap på hur vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. 

Träning och hälsa ligger oss varmt om hjärtat då det är en del av vår produkt och såklart vill vi att vi "lever vårt varumärke". Vår personal har därför stor tillgång till träning både i huset och i vår vackra företagspark genom olika träningspass, hinderbana, paddel, gym & PT pass men lika viktig del mycket återhämtning i form av yoga, massage och behandlingar.

Att vi dessutom gör det genom våra ledord "att ha roligt på vägen" gör att Sankt Jörgen Park blir en unik arbetsplats!

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park
417 49 Göteborg Vägbeskrivning info@sanktjorgenpark.se +46 31 348 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Sankt Jörgen Park?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sanktjorgenpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor