Avdelning

Housekeeping

Connect

En av våra viktigaste avdelningar

Housekeeping ser till att våra fina miljöer alltid är rena och fräscha, utan vårt fantastiska team här hade vi aldrig varit den fina produkt vi är idag.

Förutom att städa våra hotellrum och lokaler ser housekeeping även till att vi varje vecka har fräscha, fina blommor på resorten i fina arrangemang samt pyntar vid högtider.

För att jobba här behöver du ett sinne för detaljer som gör skillnad och älska ordning och reda. Teamet här är genomsyrat av härliga killar och tjejer från världens alla hörn som stöttar varandra och har väldigt roligt tillsammans!

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Vi tror att man trivs på sitt arbetsplats när man får vara en del av ett starkt team där alla hjälps åt - alla är lika viktiga! Vi lägger stort fokus på att ta del av kunskapen från personal som jobbar närmast våra gäster - här finns ovärderlig kunskap på hur vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. 

Träning och hälsa ligger oss varmt om hjärtat då det är en del av vår produkt och såklart vill vi att vi "lever vårt varumärke". Vår personal har därför stor tillgång till träning både i huset och i vår vackra företagspark genom olika träningspass, hinderbana, paddel, gym & PT pass men lika viktig del mycket återhämtning i form av yoga, massage och behandlingar.

Att vi dessutom gör det genom våra ledord "att ha roligt på vägen" gör att Sankt Jörgen Park blir en unik arbetsplats!

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park
417 49 Göteborg Vägbeskrivning info@sanktjorgenpark.se +46 31 348 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Sankt Jörgen Park?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sanktjorgenpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor