Avdelning

Konferens

Connect

The only way to do great work is to love what you do!


Detta uttryck sitter tydligt uppsatt på våra konferenskoordinatorers kontor och det stämmer verkligen. Hos oss skräddarsyr vi gästens önskan för att överträffa alla förväntningar och för att kunna göra detta måste man älska det man gör.

För att du ska trivas hos oss så är det viktigt att du älskar service ända ut i fingerspetsarna. Du är flexibel då ingen dag är den andra lik och du är strukturerad. Det är även viktigt att du vågar tänka utanför boxen och att du ser positivt på utmaningar!

Oavsett om det är ett bröllop, en middag eller en konferens som skall uppleva oss så erbjuder vi otroligt mycket möjligheter och alltid med varm personlighet.

 

Dagarna hos oss går i snabbt tempo och det är ett otroligt tryck från morgon till kväll där gästerna står i fokus. Det är avstämningar som skall skickas, lokaler som skall roddas och fakturor som skall skickas och mycket mer. Vi är ett tajt team som hjälper och stöttar varandra och vi älskar att skratta tillsammans! Tillsammans lyfter vi varandra och med varandras stöttning så kommer vi hur långt som helst!

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Vi tror att man trivs på sitt arbetsplats när man får vara en del av ett starkt team där alla hjälps åt - alla är lika viktiga! Vi lägger stort fokus på att ta del av kunskapen från personal som jobbar närmast våra gäster - här finns ovärderlig kunskap på hur vi hela tiden kan utvecklas och bli bättre. 

Träning och hälsa ligger oss varmt om hjärtat då det är en del av vår produkt och såklart vill vi att vi "lever vårt varumärke". Vår personal har därför stor tillgång till träning både i huset och i vår vackra företagspark genom olika träningspass, hinderbana, paddel, gym & PT pass men lika viktig del mycket återhämtning i form av yoga, massage och behandlingar.

Att vi dessutom gör det genom våra ledord "att ha roligt på vägen" gör att Sankt Jörgen Park blir en unik arbetsplats!

Sankt Jörgen Park Resort

Sankt Jörgen Park
417 49 Göteborg Vägbeskrivning info@sanktjorgenpark.se +46 31 348 40 00 Se sida

Jobbar du redan på Sankt Jörgen Park?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sanktjorgenpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor